هر آنچه باید اندر مورد واقعیت مجازی بدانیم


واقعیت مجازی یا Virtual Reality یک فن‌آوری‌ است که با کمک نرم‌افزار‌هایی، تصاویر، صداها و جمان برخی موارد سایر حواس پنج‌گانه را از طریق سخت‌افزاری به کابر جابه جايي می‌کند. به این ترتیب کاربر این دستگاه، حس پستي پشه مکانی را آزمايش كردن می‌کند که هزينه درا واقعیت رزق آن‌جا آستان ندارد.

واقعیت مجازی تهران


بسیاری واقعیت مجازی را پدیده‌ای نوظهور مدخل عرصه‌ی تکنولوژی و سرگرمی و معرفت می‌دانند؛ اما به منظور دلایلی برای حكم کردن دره این زمينه بسیار زود است. هنوز نمی‌شود واقعیت مجازی را پدیده‌ای هم‌پای‌ پدیده‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند، اینترنت یا حتا کنسول‌های بازی ارزیابی کرد. گوهر پرونده‌ی پیش‌رو مقصد داریم قسم به زیر و بي مورد بموقع این تکنولوژی، که چندكاره مدام جدید و تازه نیست ولی به طرف تازگی به قصد قله رسیده و راهی جلاجل میان بازار زيان بخش رایانه‌ها و کنسول‌ها پیدا کرده بپردازیم؛ به منظور این‌که آیا می‌شود قسم به آینده‌ی حين مداخل حوزه‌ی سرگرمی امیدی داشت یا مدخل آینده‌ای نزدیک لولو پروژه‌های عظیم صنعتی و نظامی استفاده‌ی بیشتری خواهد داشت؟

Iranvrt.com واقعیت مجازی


برخلاف چیزی که بسیاری فکر می‌کنند، واقعیت مجازی پدیده‌ی نویی نیست. ساختمان و توسعه‌ی دستگاه‌هایی برپایه‌ی واقعیت مجازی یا به مقصد كوتاهي VR از نخستین دغدغه‌های کسانی بوده که زنگ عرصه‌ی تصویر و هنرهای تجسمی فعالیت می‌کرده‌اند. تلاش‌های بسیاری برای واقعیت بخشیدن سوگند به VR جلاجل طی قرن‌های سپري وجه باز که یکی اولین مدارک برازنده رویت بي نظمي را درون سرور هجدهم شهيد هستیم.

گيسو هجدهم: نقاشی‌های پانوراما یا 360 درجه، از اولین فعالیت‌ها برای عینیت بخشیدن به منظور رویای واقعیت مجازی بودند. نقاشی‌هایی دایره‌ای شکل که بیننده با عادت قرارداد گرفتن دراي مرکز آن، خود را در میان رویداد و مکان نقاشی شده می‌یافت. نقاشی‌هایی که مثلا نبردهای سمر را به قصد شکل یک طرح 360 نهال ارایه می‌کردند.

1929: پشه این دوازده ماه) شخصی به سمت شهرت ادوارد لینک (Edward Link)‌ دستگاهی ساختمان که پدربزرگ دستگاه‌های شبیه‌ساز اجازه کنونی بود. این مايه که Link Trainer لقب داشت، شبیه به کابین یک هواپیما ساختگي شده بود. تجمل مجهز بوسيله موتوری بود که از بي نظمي برای تکان دادخواست سکان و شبیه‌سازی حالت‌های پته جور صعود گرفتن یا چرخیدن سود می‌شد. سرمايه توسط ارتش آمریکا خریداری شد و گوهر طی تنازع جهانی دوم بیش از نیم میلیون کارآموز بوسيله کمک لحظه تحصيل خلبانی دیدند. (عکس 5)

Iranvrt.com


1930: پشه این دوره فعاليت(سازمان نویسنده‌ای به سمت ننگ نام آور استنلی جی.وین‌بام (Stanley G.Weinbaum) داستانی علمی تخیلی با شهير شکوه پیگمالیون (pygmalion's Spectacles) نوشت. در این ادبيات از واقعیت مجازی چیست دستگاهی دل بهم خوردگي می‌شد که دقیقا شبیه به سوي هدست‌های واقعیت مجازی امروزی توصیف شده بود؛ با این اضافات که به سمت وسیله‌ی دم می شد حواس پنجگانه را عايدي طی سود آزمودن کرد؛ بسیاری برادروار این عقیده هستند که این قصه تخیلی، تاثیر بسیار زیادی صلاح روی سازنده‌ها و پژوهشگران این گستره دليل ترسیم مسیر و شکل صنعت دستگاه‌های VR گذاشته است. (عکس6)

1950: تو میانه‌ی دهه‌ی پنجاه میلادی، سینماگری با سرشناس مورتون هیلیگ (Morton Heilig) داستگاهی با شهير سنسوراما (Sensorama) ساختن. این اسباب که بسیار شبیه قسم به دستگاه‌های بازی آرکید امروزی بود، دارای یک صندلی لرزان، یک صفحه‌ی تلویزیون و دستگاه‌هایی بود که حس‌های شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه را به مقصد کاربر انتقال يافته می‌کردند. برای این نوا تعدادي فیلم کوتاه ساخته شد ولی به قصد دلیل كم عرض و پرهزینه بودن، ساخت و توسعه‌ی طرفه العين ادامه پیدا نکرد. (عکس7)

واقعیت مجازی Iranvrt


1968: دانشمندی سوگند به مشهور ایوان ساترلند (Ivan Sutherland) اولین 0 واحد مبتنی نيكي VR/AR را مصنوع. این مجموعه عظیم‌الجثه، شمشیر داموکلس (Sword Of Damocles) ننگ نام آور داشت و بخشش راست سایر دستگاه‌هایی که شمار نفس موقع اختراع شده بودند، با جای تلوزیون به سمت یک رایانه ملحق می‌شد. شکل و شمایل این سامان بسیار ترسناک بود و بوسيله این دلیل که پوشیدن و كاربرد کردن از بلوا بسیار سخت بود، هیچگاه با مرحله‌ی تولید انبوه و فروش نرسید. (عکس 8)

1987: اولین فعالیت‌های پرسنل یافته برای توسعه‌ی VR مربوط بوسيله این واحد زمان ( است و تلاش‌هایی که کمپانی VPL برای صنع و توسعه‌ی دستگاه‌های مبتنی محصول واقعیت مجازی اعمال انصاف. این کمپانی داستگاهی سامان که شامل یک هدست استریو برای انتقال صدا، یک عینک مجهز بوسيله LCD و یک دستکش برای انتقال حرکات دست و انگشتان به سمت باطن محیط بازی بود. این سامان قیمت بسیار زیادی داشت و بوسيله همین دلیل آن ميزان زمينه التفات قول نگرفت. (عکس 9)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *